اخبار دانشگاه
1402/7/17 دوشنبهبرنامه های هفته تربیت بدنی در دانشگاه پیام نور سنقر
برنامه های هفته تربیت بدنی در دانشگاه پیام نور سنقر

.

بدینوسیله شورای فرهنگی دانشگاه در نظر دارد به مناسبت  هفته تربیت بدنی و ورزش مراسم پیاده روی از دانشگاه تا ارتفاعات سراب سنقر در تاریخ 26 مهر از ساعت 8 صبح  برگزار نماید . لذا از عموم دانشجویان دعوت بعمل می آید جهت شرکت در این برنامه  مشخصات خود را به شماره 09385803469 پیامک نمایند . صرف صبحانه کارکنان ، دانشجویان و اساتید پایان بخش برنامه خواهد بود.

برگزاری مسابقات ورزشی دارت ، تنیس روی میز ، شطرنج و فوتبال دستی به مناسبت 13 آبان. شورای فرهنگی دانشگاه در نظر دارد به مناسبت 13 آبان ماه مسابقات ورزشی دارت ، تنیس و شطرنح را در دو گروه برادران و خواهران برگزار نماید لذا علاقمندان جهت ثبت نام به امور فرهنگی مراجعه یا علاقمندی خود را به شماره 09385803469 پیامک نمایند. به نفرات اول هر رشته در هر گروه به شرط حد نصاب (هر رشته 5 نفر شرکت کننده داشته باشد) جوایزی اهداء خواهد شد.