برگزیده ها
1399/10/22 دوشنبه
22 لغایت 27 دیماه زمان ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق مقطع کارشناسی

.

📣به گزارش یوپنا، امیرحسین بهروز ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان افزود: نودانشجویان دانشگاه پیام نور لازم است با مراجعه به سامانه آموزشی گلستان به آدرس: http://reg.pnu.ac.ir  از نحوه نام نویسی آگاهی یابند.

وی افزود: پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.

مدیرکل روابط عمومی تاکید کرد: پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر فایل حداکثر ۲۵۰ کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند.

-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
-تصویر کارت ملی (پشت و رو)
-عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک
-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
-تصویر مدرک دیپلم متوسطه
-دارندگان دیپلم سالی واحدی یا ترمی واحدی علاوه بر مدرک دیپلم باید مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی خود را ارائه نمایند.                                                                                                                                                       -پیشنهاد مرکز جهت قبولین دانشگاه پیام نور مرکز سنقر : مدارک خواسته شده را به دو کافی نت موجود در شهرک ولیعصر به آدرس 1) روبروی دانشگاه پیام نور کتابفروشی المهدی آقای احمدی 2) چهارراه دانشگاه کتابفروشی آسو آقای امجدیان جهت بارگذاری تحویل نمایند . قبولین پس از بارگذاری مدارک و دریافت پرینت اصل و تصویر مدارک  را به دانشگاه قسمت آموزش تحویل نمایند.